Attraktivt butikklokale tilgjengelig i Svelvik Næringspark

24. januar, 2022

Når det nye bygget med treningsstudio og padelsenter står klart blir det mulighet for ett eller flere butikklokaler på gateplan. Dette vil ligge midt i smørøyet i næringsparken og vegg i vegg med Montér som allerede har god kundetrafikk.

Størrelsen på lokalene er ca 370 kvm og kan benyttes til én butikk, eller deles opp til flere mindre virksomheter som også kan ha egen inngang. Det vil bli luftige lokaler med mye vinduer og ca 4 meter takhøyde. 

Vi tenker at butikker innenfor hus og hjem, hagesenter, utemøbler, interiør etc kan være aktuelt og et godt supplement til dagens byggevarehus. Dersom vi får muligheten til å realisere båthavn med sjøtilgang som planlagt og sterkt ønsket, så åpner det seg ytterligere næringsmuligheter innenfor maritim sektor. Det vil være et ypperlig lokale for båtutstyr og sjørelaterte produkter. Kanskje er det næringer vi ikke har tenkt på som også kan passe? Vi gleder oss til å finne en ny og spennende nabo til Montér! Ta kontakt om dette kunne være noe for deg og din virksomhet!