Lagerseksjonsbyggene er snart klare

11. mars, 2022

Byggingen går etter planen og snart er 32 lagerseksjoner klare for overtakelse.

Bygging av lagerseksjoner er godt i gang

15. februar, 2022

32 lagerseksjoner er under bygging i Svelvik Næringspark, og fremdriften er god! Vi gleder oss til å overlevere lokaler til både private og næringsdrivende denne våren.

Attraktivt butikklokale tilgjengelig i Svelvik Næringspark

24. januar, 2022

Når det nye bygget med treningsstudio og padelsenter står klart blir det mulighet for ett eller flere butikklokaler på gateplan. Dette vil ligge midt i smørøyet i næringsparken og vegg i vegg med Montér som allerede har god kundetrafikk.

Nytt komplett treningssenter i Svelvik Næringspark

23. januar, 2022

Fitnessplanet Svelvik går sammen med Svelvik Utvikling og danner Svelvik Padelsenter. Vegg i vegg med padelsenteret flytter treningssenteret Fitnessplanet inn, som vil drifte alle aktivitetene. Les mer her...

Ditt eget moderne kombinasjonsbygg

14. januar, 2022

Vi har gleden av å tilby praktiske og fleksible kombinasjonsbygg i samarbeid med entreprenør Lagerbygg AS, hvor du får muligheten til å få både lagerplass og administrasjon i samme lokale. Dette er en rimelig inngangsbillett til eiendomsmarkedet for små og mellomstore bedrifter.
Se her for mer info

Lagerseksjoner for salg og utleie

27. januar, 2021

Svelvik Næringspark utvikles og vi er klare for neste byggetrinn. Tilbakemeldinger fra næringslivet og private i Svelvik viser at det er behov for fleksible lokaler. Lagerseksjoner kan benyttes på mange måter, flere kan slås sammen og det kan bygges mesanin. Perfekt for små og mellomstore entreprenører, håndverkere, forhandlere og andre firma som trenger plass til varer og utstyr. Private har behov for ekstra lagerplass til bil, båt, mc og andre eiendeler. Les mer her

Håndverkerhuset

4. november, 2020

Hyggelig møte i Svelvik Næringspark med lokale håndverkere om muligheter for å etablere et håndverkerhus. Vi tar med oss gode innspill og fortsetter planleggingen av nye bygg i Svelvik Næringspark. Takk til Montér Svelvik for lån av romslig lokale med god avstand og godt smittevern.

Offisiell åpning av Montér Svelvik, første bygg i Svelvik Næringspark

15. oktober, 2020

Det var stor stas og god stemning under den offisielle åpningen av Montér butikken i dag. Det er også en viktig milepæl, nå er det første bygget i Svelvik Næringspark i drift. Vi gratulerer med ny flott butikk og ønsker lykke til og godt salg!

Første bygg i næringsparken er ferdig

8. oktober, 2020

Første bygg i næringsparken er ferdigstilt og Montér er i full gang med å flytte inn. Vi er stolte av å ønske velkommen et topp moderne byggevarehus til Svelvik Næringspark. Offisiell åpning blir torsdag 15. oktober kl 09. Vi ønsker alle velkommen!

Støping av gulv

14. mai, 2020a:2:{s:7:"ingress";s:1820:"

Det støpes i Svelvik Næringspark. Her er gulvet i den nye Montér butikken som snart reiser seg

« Forrige 1 2