Nytt komplett treningssenter bygges i Svelvik Næringspark

Fitnessplanet Svelvik går sammen med Svelvik Utvikling og danner Svelvik Padelsenter. Vegg i vegg med padelsenteret flytter treningssenteret Fitnessplanet inn, som vil drifte alle aktivitetene.

-Å få muligheten til å flytte inn i splitter nye og funksjonelle lokaler, er en drøm som går i oppfyllelse. Vi gleder oss veldig til å kunne tilby våre eksisterende og nye medlemmer et topp moderne og variert treningstilbud, sier Morten Bredesen i Fitnessplanet Svelvik AS.

Prosjektering av det nye bygget er godt i gang og planen er å ha det ferdigstilt allerede i slutten av året. Med gode erfaringer fra byggingen av Montér butikken, er Panelbygg AS valgt som entreprenør også for dette prosjektet.

-Vi har et overordnet mål om å skape en positiv utvikling for Svelvik samfunnet, helst med lokal forankring og aktører som bidrar til å styrke aktivitetstilbudet. Området i og omliggende Svelvik Næringspark er et flott utgangspunkt for trening og rekreasjon. Et nytt og moderne aktivitetsbygg med padeltennis, helsestudio og gruppeaktiviteter passer perfekt inn med videre planer om et maritimt senter og utendørs badeland, sier Lars-Erik Solvang i Svelvik Utvikling AS.